E-Sport

Az utóbbi években az elektronikus sport hatalmas térhódításának lehettünk szemtanúi.
A Grosics Alapítvány korunk fejlődésével lépést tartva 2018-ben megalapította E-sport szakosztályát.

E-Sport Magyarországon

A magyar kultúra távol áll még ettől az új keletű dologtól, sajnos ezt a hozzáállásban és a társadalom modernségén lehet a legjobban észre venni. A magyar játékosok fele olyan céltudatos és kitartó, mint a külföldi társaik. Jelenleg kevés olyan személy van Magyarországon, aki képes volt ezen a szinten tartani magát. Hazai szinten is vannak biztosítva lehetőségek különböző platformokon (pl. FaceIT), de akár különböző szervezetek is támogatják ezeket a rendezvényeket. Az első ilyen nagyobb rendezvény V4 Future Esport volt Magyarországon 2018-ban. Később a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság volt az első nagyobb olyan rendszer, amely ligarendszer alapúan nyújtott lehetőséget a játékosoknak a versenyszerű játékra. Ami nagyszerű, az az, hogy most 2021-2022-Ben is lesz Magyar Nemzeti Esport Bajnokság, szóval lassan Magyarországon is kezd felvirágozni az e-sport.

Miért csatlakozz?

Manapság kifejezetten nehéz megtalálni gyermekünknek egy összetartó közeget. Rengeteg negatív kritikát hallani a legnépszerűbb online közösségekről, annak ellenére, hogy ebben a korban a legfogékonyabbak a gyermekek a külső ingerekre. Valószínűleg az egész életét meg fogja határozni mindenkinek. Embert próbáló feladat tehát egy megbízható, barátságos, ám szakmailag mégis képzett iskolát találni, akikre rá merjük bízni gyermekünket.

A Grosics Alapítvány nem csak a fiatalok szakmai fejlődését garantálja, hanem az erkölcsi és morális is. Tudj meg többet a Grosics Alapítványról a lenti gombra kattintva.

Grosics Alapítvány esport szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány esport szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány esport szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány esport szakosztály Budapesten

Csatlakozz Te is a Grosics Alapítványhoz!

A Grosics Alapítvány labdarúgó szakosztálya szeretettel várja minden labdarúgást kedvelő és sportolni vágyó fiatal gyermek jelentkezését. Legyél részese a sikernek! A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alább látható űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

szeretné, ha részese lennének a legendának?

Csatlakozz hozzánk!

Kihozzuk belőled a maximumot! Legyél Te is Grosicsos és valósítsuk meg együtt legmerészebb álmaidat!