Kapcsolat

Kérdésed van a Grosics Alapítvánnyal kapcsolatban? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon és amint lehetőségünk adódik, megválaszoljuk kérdéseidet! Kérjük, az üzenet szövegét minél részletesebben írd meg, hogy pontos választ tudjunk adni Neked!

Telefon

(+36 20) 232 8115

Email cím

kiss.tamas@grosicskapusiskola.hu

Iskoláink

1152 Budapest, Széchenyi tér 8-10.
1119 Budapest Bikszádi utca 11-15.

Grosics Alapítvány

Kiss Tamás kuratóriumi elnök bélyegképe

Grosics Edina

Alapító

Grosics Gyula második házasságából született lánya, feleség és anya. Kétgyermekes családanya, édesapja felé mutatott tiszteletből első szülött fiát Kiss-Grosics Tamás Gyulának keresztelték, hogy a legendás nevet a család tovább tudja örökíteni. Kapcsolata édesapjával igen közeli volt, Edina szerette volna megvalósítani Gyula bácsi legnagyobb álmát, hogy a Grosics név szerepeljen egy kapusiskola nevében. Edina ezzel a céllal megalapította a Grosics Alapítványt, aminek keretein belül működik a mai napig a Grosics Kapusiskola.

Kiss Tamás

Kuratórium elnöke

Labdarúgó edző, férj és apa. Jelenleg a Grosics Alapítvány kuratóriumi elnöke. Karrierét a REAC csapatában kezdte és elérte a lehető legmagasabb szintet, az NBI-et. Feleségül vette Grosics Gyula lányát, Grosics Edinát, akivel családot alapítottak. Ennélfogva már együtt valósítják meg Gyula bácsi legmerészebb álmát, hogy az ő nézeteit és értékrendjét egy kapusiskola képviselje.

Csatlakozz Te is a Grosics Alapítványhoz!

A Grosics Alapítvány labdarúgó szakosztálya szeretettel várja minden labdarúgást kedvelő és sportolni vágyó fiatal gyermek jelentkezését. Legyél részese a sikernek! A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alább látható űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

szeretné, ha részese lennének a legendának?

Csatlakozz hozzánk!

Kihozzuk belőled a maximumot! Legyél Te is Grosicsos és valósítsuk meg együtt legmerészebb álmaidat!