labdarúgás

A Grosics Alapítvány átfogó képzési struktúrájának köszönhetően rendre sikerrel neveljük ki a feltörekvő, fiatal labdarúgókat. 2014 óta több száz gyermek került ki valamelyik magyar top csapatba az Alapítvány berkeiből.

A Grosics Alapítvány célja

A Grosics Alapítvány működéséhez hozzá tartozik, hogy Grosics Gyula egyik legtöbbet hangoztatott alapelvét adaptáltuk működésünkbe. Miszerint minden gyermek, aki sportolni szeretne, anyagi lehetőségeitől, születési helyétől és származásától függetlenül kötelességünk biztosítanunk számára a részvételt a labdarúgó edzéseken és a mérkőzéseken.

A Grosics Alapítvány célul tűzte ki magának a ’jó tanuló, jó sportoló’ mentalitás kialakítását a fiatalokban, valamint a tiszteletet és alázatot tanúsító magatartás gyakorlását. Ezek a morális alapkérdések mára már veszni látszanak mindennapi stresszes életünk által, azonban rendkívül fontosak egy sikeres, feltörekvő generáció nevelésében.

Játékfilozófia

A Grosics Alapítvány nem csak a körülményeket tekintve hajaz a nyugati típusú felépítéshez, hanem játékstílust tekintve is. Labdarúgó csapatainknál törekszünk a folyamatos, rövid passzos játék elsajátítására. Mindemellett szem előtt tartjuk, hogy a gyerekeknek az adott korban milyen finom koordinációs és labdás ügyességi feladatokat kell intenzíven végezni, mely helyes adaptálása a gyermek teljes labdarúgó karrierjét megalapozhatja.

Miért csatlakozz?

Manapság kifejezetten nehéz megtalálni gyermekünknek a tökéletes közeget a sportolásra. Rengeteg negatív kritikát hallani a legnépszerűbb focisulikról, közösségekről, annak ellenére, hogy ebben a korban a legfogékonyabbak a gyermekek a sporttevékenységre. Valószínűleg az egész életét meg fogja határozni mindenkinek. Embert próbáló feladat tehát egy megbízható, barátságos, ám szakmailag mégis képzett iskolát találni, akikre rá merjük bízni gyermekünket.

A Grosics Alapítvány nem csak a fiatalok szakmai fejlődését garantálja, hanem az erkölcsi és morális is. Tudj meg többet a Grosics Alapítványról a lenti gombra kattintva.

A Grosics Alapítvány labdarúgó csapatai

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit ess

Grosics Alapítvány labdarúgó mérkőzés közben a Bozsik tornán
Grosics Alapítvány labdarúgó mérkőzés közben a Bozsik tornán
Grosics Alapítvány mérkőzés közben a Bozsik tornán
Grosics Alapítvány labdarúgó mérkőzés közben a Bozsik tornán
Grosics Alapítvány mérkőzés közben a Bozsik tornán

Labdarúgó foglalkozásaink

Nyári Kapus Tábor

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Grosics Gyula Emléktorna, mely eseménnyel tisztelgünk a Nemzet Sportolója előtt és megköszönjük partnereinknek az egész éves támogatásukat. 2023. június 25-én 10 órakor várjuk a meghívott csapatokat egy jó hangulatú kispályás tornával a budapesti Budai II László Stadionban. 

Egyéni képzés

Amennyiben a normál heti edzéseken felül több munkát szeretnél beletenni, annak érdekében, hogy a mérkőzéseken 110%-ot tudjál nyújtani, úgy javasoljuk, hogy jelentkezz egyéni képzésünkre. Itt a teljes edzéstervet Rád, és a Te igényeidre szabjuk. Hidd el, játékostársaidat garantáltan le fogod nyűgözni a soron következő edzéseken!

Nyári Foci Tábor

Gyermeke garantáltan úgy fog aludni, mint a kis angyal a Nyári Foci Táborunk hetében. A Grosics Alapítvány a sportolni vágyó gyerekek játékos formában tanulhatnak, gyakorolhatnak és pallérozódhatnak, mely eseménynek a Grosics Gyula Iskola ad otthont. Várjuk gyermekeket nagy szeretettel 2023.19 és 23 között.

Csatlakozz Te is a Grosics Alapítványhoz!

A Grosics Alapítvány labdarúgó szakosztálya szeretettel várja minden labdarúgást kedvelő és sportolni vágyó fiatal gyermek jelentkezését. Legyél részese a sikernek! A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alább látható űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

szeretné, ha részese lennének a legendának?

Csatlakozz hozzánk!

Kihozzuk belőled a maximumot! Legyél Te is Grosicsos és valósítsuk meg együtt legmerészebb álmaidat!