Grosics Alapítvány támogatói

A Grosics Alapítvány támogatói között számos nagynevű, hazánkban és nemzetközileg is ismert céget tudhatunk, mely vállalatok hozzájárulnak alapítványunk működéséhez.

Daikin

A Daikin közép-kelet európai központja 1999 óta működik Ausztriában, Bécsben. A Daikin Europe N.V. leányvállalataként prémium termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk a légkondicionálás, a beltéri levegőminőség és szellőztetés, az energiahatékony fűtés és hűtés, kereskedelmi hűtés, valamint használati melegvíz-készítés területén. Mottónk: Teremtsünk együtt egyedi klímát. Velünk egy fokkal minden jobb.

Daikin partner logója

Ricoh

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.

RICOH partner logója

XV. Kerületi Önkormányzat

Cserdiné Németh Angéla (Polgármester): Büszkék vagyunk lokálpatrióta közösségünkre: egyenrangú partnerként tekintünk mindenkire, aki a városrész lakójaként, helyben működő vállalkozásként vagy épp civil szervezetként a kerület fejlődéséért és gyarapodásáért kíván tenni.

XV.kerületi önkormányzat partner logója

Damasztor Kft.

Cégünk jelenlegi formában 2010 óta foglalkozik lakossági és ipari klímarendszerek értékesítésével, telepítésével, karbantartásával, javításával.

Cégünk 2009-ben alakult több kis cég jogutódjaként annak érdekében, hogy a gépészeti kivitelezési (lakossági, ipari) és technológia hűtés üzemeltetési, kivitelezési területeken szerzett tapasztalatokat a műszaki területek közti szinergiák kihasználásával egy dinamikusan fejlődő és stabil anyagi és műszaki háttérrel rendelkező üzleti vállalkozássá egyesítsük. A lassabb, de biztos növekedésben hiszünk, szikla szilárd alapokat építve, erősítve.

Damasztor partner logója

Jármű Zrt.

A Jármű Zrt. immáron több mint egy évszázada (1916 óta) foglalkozik vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények alkatrészgyártásával.

Termékpalettánkon megtalálhatók például a világítással és helyfoglaltság kijelzővel ellátott poggyásztartók, a dekoratív bőröndtartók és válaszfalak, amelyek helyileg, a Jármű Zrt. gyárában készülnek. Az magyarországi utazóközönség leginkább a Railjet vonatokon találkozhat velük, szerte Európában pedig a németországi nagysebességű Inter City Express és ICx típusú vonatokon, az elővárosi emeletes (ú.n. Do2010) járműveken, a svájci SBB Twindexx emeletes szerelvényekeny, illetve a brit Thameslink, SWT, Moorgate járatokon tűnnek fel a Jármű Zrt. termékei.

Folyamatos innováció: 2012 októberében megnyitott az új gyáregysége Tiszavasváriban, amely projektre vissza nem térítendő beruházás-fejlesztési állami támogatást nyert el, majd a 2014-es esztendő folyamán tovább bővült az üzem. 2017-ben már a negyedik gyártócsarnokunkat avattuk fel.

Nemzeti Sport

Nemzeti Sport Magyarország egyetlen sportnapilapja, a Népsport utódja. (Nincs közvetlen összefüggése az 1903-ban alapított, azonos című lappal.)

A lap számos sportággal foglalkozik. Kiemelten fontos szerepet kap a labdarúgás. Figyelemmel kíséri a magyar labdarúgó-bajnokság, az európai élvonalbeli bajnokságokat, az olimpiai játékokat, valamint a kontinensi és világbajnokságokat.

A labdarúgáson kívüli sportágak, például a Formula-1 , a Rail-világbajnokság, a tenisz , a kézilabda , a kosárlabda , a vízilabda , a jégkorong és az úszás hírei is a hasábokra kerülnek.

JutaVit

A JuvaPharma egy ipari cég, mely vitamin, étrend-kiegészítők valamint egyéb gyógynövénytermékek előállítására specializálódott.

Kutatás-fejlesztési és gyártási szakemberek, valamint különféle szabadalmak jelentik sikereink alapját, miáltal a JuvaPharma prémium szereplővé vált a vitaminok és étrend-kiegészítők piacán.

Ellentétben a tipikus vitamin és étrend-kiegészítő gyártókkal, a JuvaPharma minden gyártási folyamatot a saját kezében tart az elejétől a végéig. A több mint 7000 négyzetméter saját ipari területen történő „házon belüli” gyártástechnológia, folyamatosan garantálja a vitaminok és étrend-kiegészítők legmagasabb minőségű elkészítését.

Céljaink, törekvéseink nagyon világosak: a lehető legjobb, széles körben kipróbált termékeket kínálni partnereink és fogyasztóink számára.

JP Autó

A Jász-Plasztik Autócentrum Kft. 1996-ban kezdte meg a Mercedes-Benz személygépkocsik és transzporterek forgalmazását, majd 2005-ben tovább bővítette a palettát KIA személygépjárművek árusításával. A 2013-as év újdonságaként a cég elkezdte a Suzuki modelljeinek értékesítését és szervizelését is, majd 2020-ban a Mazda márka forgalmazásával bővítette a portfóliót. 

A bemutatótermek hat magyar városban találhatóak meg: Budapesten az M0 – M3 csomópontnál, Jászberényben, Nyíregyházán , Veszprémben, Egerben és Kecskeméten.

Az ügyfelek Magyarország egyik legnagyobb személyautó és transzporter készletéből válogathatnak a Jász-Plasztik Autócentrum Kft-nél. A JP Auto személyre szabott akciókkal, magas szintű felkészültséggel várja ügyfeleit. A 100%-os magyar tulajdonban lévő cég stabil hátteret és biztos jövőt kínál ügyfelei és munkatársai számára.

 

ItalBázis

Társaságunk kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában álló cég. Az ital-kiskereskedelemben 1999-ben jelentünk meg, azaz több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. A két évtized alatt keményen dolgoztunk kollégáinkkal azért, hogy mára hét üzletben várjuk Önöket a hét minden napján, 8-21 óráig üzleteinkben, (XV. kerületi egységünknek más a nyitva tartása) kedvező, diszkont árakon, folyamatosan bővülő árukészlettel.

Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett akciókkal és mennyiségi kedvezményekkel várjuk Budapest 4 pontján, valamint Diósdon is! Minden üzletünk közvetlen közelében ingyenes parkolási lehetőséget talál! Amennyiben fogytán az otthoni ital készlete, látogasson el valamelyik BÁZISRA!

 

Petrányi Autó

1992 óta nagy utat tettünk meg. Ismerje meg a Ford Petrányi több mint 30 évének néhány nosztalgikus pillanatát.

Több mint 30 év hosszú idő. Ez alatt az idő alatt meghatszorozódott a magyarországi autópályák hossza. Egy hétvégi sofőr ennyi idő alatt több, mint 7-szer megkerülhette volna a Földet. Az 1992-es Ford modellek idén veteránkorba lépnek…

A Ford Petrányi 1992-ben nyitotta meg a Kerepesi úton kapuit. Azóta is folyamatosan törekszünk a minőségre, a kölcsönös bizalomra és megértésre, s a biztos jövőre. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleinkkel és munkatársainkkal együtt ünnepelhetjük cégünk harmincadik születésnapját.

Sorolhatjuk a számokat, hogy közel 50.000 eladott autó és elégedett ügyfél, 150.000 alkatrész raktáron, 200 munkatárs, számos szerviz állás és szakképzett szerelő…

Megfigyelhetjük a tényeket, hogy a Ford Petrányi 1992 óta stabil vállalkozás, mely folyamatosan fejlődik és bővül. Kínálatához az új és használtautó értékesítés, a szerviz és karosszéria, az alkatrész értékesítés, a flotta értékesítés és számos innovatív szolgáltatás tartozik.

A legfontosabb azonban az, hogy családi vállalkozásunk mindig azt tartja szem előtt, hogy az ügyfeleink és a munkatársaink arcán látszódjon a mosoly, az elégedettség, mert érzik, hogy jó helyen vannak, jól választanak és számíthatnak ránk mindig. Minden erőfeszítésünket ezért tesszük!

 

FITEQ

A Nemzetközi Teqball Szövetség (francia: Fédération Internationale de Teqball) (FITEQ) a teqball és a para teqball sportot irányító nemzetközi sportszövetsége. A szervezetet a sportág megalapítása után 2017-ben hozták létre, és jelenleg a székhelye Budapesten van.[1]

A FITEQ felelős a teqball nemzetközi szintű irányításért, valamint a sport globális fejlesztéséért.Meghatározza a szabályokat, beleértve a pálya és az eszközök szabványait, és felügyeli az antidopping, valamint az antikorrupciós program végrehajtását.

A Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) elnöke Borsányi Gábor, a sport kreatív ötletgazdája. Alelnöke, Gattyán György nemzetközi üzletember, a végrehajtó bizottság elnöke, Huszár Viktor, valamint főtitkára, Marius Vizer Jr. Továbbá a vezetőség tagjai közé tartozik Matthew Curtain, a FITEQ sportigazgatója.

 

BO Hotels

2015 áprilisában nyitotta meg kapuit Budapest 4 csillagos szállodája, a Bo33 Hotel****Family & Suites, mely kitűnő választás a városlátogató és az üzleti céllal érkező vendégek számára egyaránt.

A nyüzsgő belvárostól mindössze néhány perc sétára, a főváros VII. kerületében, csendes, nyugodt környezetben található az egyedi stílusú, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó, családbarát szálloda.

A 62 tágas, kényelmes szoba mindegyike stílusosan berendezett, minden igényt kielégítően felszerelt. A szobák egy része erkéllyel rendelkezik. A hotel családi szobái gyermekekkel érkező vendégek részére nyújtanak zavartalan kikapcsolódást.

Korlátlan vezeték nélküli internet hozzáférés, internetsarok, ingyenes fitness és wellness részleg, illetve 2 szintes mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda kimagaslóan vendégközpontú szolgáltatásai mellett gazdag, pezsgős büféreggeli, 24 órában nyitva tartó Lobby bár és Snack bár biztosítja a folyamatos felfrissülést.

 

T-Systems

Az egyre bonyolultabbá váló és mindenre kiterjedő technológia nehéz követhetősége bizonytalanságot és feszültséget szül. A hibás vagy rossz döntések elkerüléséhez megbízható, kiszámítható és fenntartható digitális szolgáltatásokra van szükség – és egy olyan szolgáltatóra, amely segít magabiztosan kihasználni a digitalizációban rejlő lehetőségeket.

Full GSM Szerviz

Immár több mint 10 éve, közel 12 üzlettel igyekszünk az ügyfelek igényeit, problémáit orvosolni. Mobiltelefonok, tabletek, elektronikai eszközök és azok tartozékai, kiegészítői forgalmazásával kezdtük. Legfontosabbnak tartottuk hogy megoldást kínáljunk a meghibásodott, elromlott készülékek javításának is. 

Szervizünk az okostelefonok megjelenése óta, naprakészen igyekszik tartani magát, minőségi gyári és utángyártott alkatrészekkel, precíz szerszámokkal, gépekkel, és a legfontosabb, tapasztalt megbízható tudással, kollégákkal. A nyitás napját hosszas felkészülés és tanulás előzte meg. Jelenleg az összes ismert márkájú mobiltelefon bevizsgálását, javítását vállaljuk.

Ígéretet tettünk, leendő ügyfeleinknek és magunknak is, hogy nem hagyunk senkit  sem kisétálni megoldás nélkül üzletünkből.

 Javításban mindig igyekszünk felkészültek lenni a frissülő, ellenőrzött, naprakész megoldásokkal. Márkafüggetlen szervizünk garanciális időn túl is képes életet adni hibás vagy nem működő készülékeknek. Nagy alkatrész készlettel és  kapacitással vagyunk befogadóak, így nem kell heteket hónapokat várni. Helyben szerviz nálunk azt jelenti hogy ügyfelünk akár meg is várhatja a javítást.

ECOLAB

Az Ecolab világelső a víz-, higiéniai és fertőzésmegelőzési megoldások és szolgáltatások terén, amelyek segítenek megóvni az emberek, a bolygó és az üzleti élet egészségét. Átfogó tudományos alapú megoldásokat, adatvezérelt betekintést és világszínvonalú szolgáltatásokat kínálunk az élelmiszer-biztonság javítása, a tiszta és biztonságos környezet fenntartása, a víz- és energiafelhasználás optimalizálása, valamint a működési hatékonyság és a fenntarthatóság javítása érdekében az ügyfelek számára világszerte.

Az Ecolabnál ez az, amiben a legjobbak vagyunk. 44.000 munkatársunk több mint 170 ország csaknem hárommillió ügyféltelephelyén kínál átfogó megoldásokat, adatközpontú ismereteket és személyre szabott szolgáltatást az élelmiszer-biztonság elősegítésére, a környezet tisztaságának és biztonságának megőrzésére, a víz- és energiafelhasználás optimalizálására, valamint a működési hatékonyság és fenntarthatóság javítására.

Beton Partner

A Betonpartner Magyarország Kft-t Dr. Scholz Uwe alapította 2007-ben, 8 betonüzem egyesítésével. Betonüzemeink kezdetben Budapesten és Nyugat-Magyarországon, Győrben, Szombathelyen, Sopronban és Székesfehérváron voltak jelen. Cégcsoportunk azóta folyamatosan fejlődött és két újabb betonüzemmel bővült, Szegeden és Debrecenben.

Cégcsoportunk 2010 óta cementértékesítéssel is foglalkozik. 2017 óta pedig a szabadalmaztatott HDT betonadalékszer kizárólagos előállítója és forgalmazója. A Betonpartner Magyarország Kft. folyamatos fejlődését a cég tulajdonosai kezdettől fogva a legfőbb prioritásuknak tekintik.

Magasan képzett munkatársaink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák minőségi transzportbetonjaink gyártása és kiszállítása során. Folyamatosan bővülő termékeink körében jelenleg az aktuális szabvány szerinti betonok, mélyépítési betonok, látvány betonok, magasszilárdságú betonok, lőtt betonok, öntömörödő betonok, esztrich betonok, valamint a Megrendelőinkkel közösen kidolgozott egyedi betontermékek szerepelnek. Saját technológiai támogató szervezetünk biztosítja a hozzáértést, a magasfokú szakmai alapokat a minőségi kiszolgáláshoz.

M4 Sport

Az M4 Sport a Duna Médiaszolgáltató sportcsatornája, amely kéthetes promóciós adás után 2015július 18-án indult el. Ezen a csatornán láthatók a 16 kiemelt magyar sportág eseményei, továbbá nemzetközi sportesemények, kiemelkedő magyar sportolóink bemutatása, versenyeik, bajnokságaik közvetítése. Mindez saját gyártású műsorokat is magába foglal. Az M4 Sport nagyjából 10 óra élő sportközvetítést szolgáltat naponta.

Jelenleg a csatorna hangja Kőszegi Ákos, aki a Duna World, a (2015március 15. előtti) Duna és a Sportklub csatornahangja is volt régebben. Eleinte a csatorna hangja Szabó Sipos Barnabás, a Story4 egykori station voice-a volt. Vele cserélt helyet Kőszegi.

2020. július 18-án a csatorna ötödik születésnapján bejelentették, hogy szeptember 12-től új csatornát indítanak M4 Sport+ néven. Az új csatorna egyelőre csak korlátozott időben, hétvégenként 14:00 és 22:00 között vehető a Duna Worlddel osztott műsoridőben nemcsak Európában, hanem a világ azon részein is, ahol a Duna World műsorát továbbítják a külhoni magyarok számára.

Origo Studios

A VFX/multimédia színpadok, a zöldvászon színpad, a virtuális díszlet, a víztartály és a további utómunkálati létesítmények a 10 évvel ezelőtti megnyitása óta szilárd infrastruktúrát biztosítanak számos produkció számára.

2004-ben egy magyar befektetőkből álló, a filmgyártás és a pénzügyek világában több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező csoport fogalmazta meg először az ötletet, hogy a hollywoodi minőségű filmkészítést Európába hozza. Elindultak, hogy az Egyesült Államok legjobb független filmstúdióival szövetkezzenek. Ezzel a stratégiai döntéssel született meg az Origo Film Group. Ma a Csoport öt szerves részből áll, amelyek egy olyan korszerű, teljes körű szolgáltatást nyújtó filmkomplexumban találkoznak, amelyhez hasonlót nem találni Európában vagy világszerte.

Több éves kemény munkával hoztuk létre és építettük fel az új budapesti filmstúdiót, amely immár 10 éve sikeresen működik.

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Magyarországon működő, labdarúgással foglalkozó sportszervezet, amely a sportágban sporttevékenységet folytató jogi és természetes személyek tevékenységét összehangoló, munkájukat segítő, a sportágat önkormányzatiság elvén irányító, kiemelkedően közhasznú szervezetként működő sportági országos szakszövetség.

REAC Sportiskola

A Rákospalotai Egyetértés Atlétikai Club Sportiskola Sportegyesület 2001-ben kezdte meg működését, mint társadalmi szervezet. Az egyesület 2008. június 9. napjától közhasznú szervezetként működik. Megalakulása egy jó szemléletű utánpótlás-nevelő bázis kialakulását jelentette a kerületi iskoláknak és óvodáknak. Az egyesület sportágai: labdarúgás, atlétika, úszás, tollaslabda, futsal, súlyemelés, kézilabda, kosárlabda és darts. A sportiskola olyan egyesület, ahol a gyerekek a választott sportággal szakképzett edzők irányításával foglalkozhatnak. Az edzések a XV. kerület több pontján az önkormányzat által üzemeltetett sportlétesítményekben és oktatási intézményekben zajlanak. Az egyesület célja: tagjainak rendszeres testedzés, sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása, az oktatási intézményekből a tehetségek kiválasztása és gondozása, sportági szakosztályok működtetése, utánpótlás nevelés, hazai és nemzetközi sportkapcsolatok létesítése és sportolók jövőképének alakítása.

Mottó: Iskola – Egyetértés – Család

Kontex

„A minőség, az ár-érték arány és az ügyfél-központúság elkötelezettjei vagyunk.
Hisszük, hogy ezek a tulajdonságaink eredménye, hogy 30 év után is fejlődő pályán vagyunk. A több mint 4000 legyártott jármű és 500 elkészült mobilház után sem fogyunk ki az ötletekből, és hónapról-hónapra innovatívabb megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.”

Kesselbauer Sándor és Krebsz László tulajdonos-ügyvezetők

 

Poli Computer PC Kft.

A Poli Computer PC Kft. 1997 óta kínál minőségi és megbízható IT megoldásokat vállalati ügyfelei részére.

Partnereink között egyaránt megtalálhatóak magyar kis-, közép- és nagyvállalatok csakúgy, mint nemzetközi multinacionális cégek. Kiterjedt, nemzetközi gyártói támogatásunk jóvoltából jelentős szakmai segítséget kapunk, így ügyfeleink számára a legmagasabb szintű üzemeltetési, műszaki háttértámogatást tudjuk biztosítani.

Cégünk az elsők között vezette be Magyarországon az IT outsourcing szolgáltatást. Legyen az Ön cége az ország bármely pontján -vagy akár országhatáron kívül- szakembereink készséggel állnak rendelkezésre helyszíni vagy távoli jelenlét formájában.

 

Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Damasztor partner logója
Skoda Schiller partner logója
Full GSM partner logója
ECOLAB partner logója
Knorr Bremse partner logója
M4 Sport partner logója
Origo Studio partner logója
Magyar Labdarúgó Szövetség partner logója
Magyar Labdarúgó Szövetség partner logója
Magyar Labdarúgó Szövetség partner logója
Magyar Labdarúgó Szövetség partner logója

szeretné, ha részese lennének a legendának?

Csatlakozz hozzánk!

Kihozzuk belőled a maximumot! Legyél Te is Grosicsos és valósítsuk meg együtt legmerészebb álmaidat!