Röplabda

A röplabda egy látványos, világszerte népszerű sportág. Annak ellenére, hogy a célja (labda átjuttatása az ellenfél térfelére) egyszerűnek tűnhet, rendkívül összetett mozgásforma.

Grosics Alapítvány és a röplabda

Röplabdázás közben az ember közel 400 izmot is megmozgat, fejleszti a koordináció készséget és nagy mértékben fejleszti a csapatban való együttes gondolkodást.

A Grosics Alapítvány röplabda edzései 2019 óta minden mozogni vágyó érdeklődő számára elérhető. Az edzéseken általános erőfejlesztés, sportág specifikus labdás mozgások fejlesztése is történik.

Kinek ajánljuk?

A játék összetettségének köszönhetően mindenki megtalálja benne a saját kihívásait, így rendkívül széles körben kielégíti az emberek mozgás iránti igényeit. Plusz ráadás, hogy a Grosics Alapítvány példaértékű közösségéhez tartozni már önmagában is felemelő érzés. Számunkra a legnagyobb elégedettséget az jelenti, hogy minden egyes kisfiú és kislány mosolyogva, vidáman érkezik meg az edzésre, várva azt, hogy a barátaival legyen, flow élményt éljen át a sportban.

Miért csatlakozz?

Manapság kifejezetten nehéz megtalálni gyermekünknek a tökéletes közeget a sportolásra. Rengeteg negatív kritikát hallani a legnépszerűbb röplabda klubokról, közösségekről, annak ellenére, hogy ebben a korban a legfogékonyabbak a gyermekek a sporttevékenységre. Valószínűleg az egész életét meg fogja határozni mindenkinek. Embert próbáló feladat tehát egy megbízható, barátságos, ám szakmailag mégis képzett iskolát találni, akikre rá merjük bízni gyermekünket.

A Grosics Alapítvány nem csak a fiatalok szakmai fejlődését garantálja, hanem az erkölcsi és morális is. Tudj meg többet a Grosics Alapítványról a lenti gombra kattintva.

Célunk az volt, hogy az Újbudai Grosics Gyula Sportiskola diákjai számára egy új, nem kontakt sportág űzésének lehetőségét megteremtsük. Az idő haladtával egyre népszerűbbé vált köreinkben a röplabdázás. Harmadik osztályban kezdjük és nyolcadik osztályban fejezzük be a röplabda egyesületben történő oktatását. Jelenleg a röplabda szakosztályon belül nagyjából 30 diákkal dolgozunk együtt, főleg lányokkal.

Gyöngyösiné Vermes Zsuszanna röplabdapályafutását játékosként kezdte 10 éves korában Kaposváron. A KASI-ban (Kaposvári Sportiskola) játszott minitől egészen felnőtt koráig. Ekkor az NB II. nyugati csoportjában versenyzett csapatával. Matematika-testnevelés szakon végzett Pécsett 1993-ban. A családi hagyományt követve (édesanyja Merő Zsuzsanna és nagynénje Őryné Merő Nóra) komolyabban is elkezdett a röplabdával foglalkozni, most már edzői szinten. Edzői pályafutását a Grosics Alapítványban kezdte 2019-ben, ahol azóta is az utánpótlás-neveléssel foglalkozik.

 

Egészen kiskora óta mozog a röplabda sportág körében. Szülei és családja révén kisgyermekként tanult meg röplabdázni. Versenyszerűen a Lágymányosi SE-ben és a BSE-ben játszott.  2022 tavaszán diplomázott az ELTE Kommunikáció szakán, jelenleg a BSU Röplabda edző képzését végzi.
2022 szeptembere óta segédedző a Grosics Alapítvány Röplabda Szakosztályán.
A jövőben célja, hogy minél több gyermek megismerkedhessen a röplabdával és megszeresse a sportot, a mozgást.
Grosics Alapítvány röplabda szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány röplabda szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány röplabda szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány röplabda szakosztály Budapesten
Grosics Alapítvány röplabda szakosztály Budapesten

Csatlakozz Te is a Grosics Alapítványhoz!

A Grosics Alapítvány labdarúgó szakosztálya szeretettel várja minden labdarúgást kedvelő és sportolni vágyó fiatal gyermek jelentkezését. Legyél részese a sikernek! A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alább látható űrlapot és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

szeretné, ha részese lennének a legendának?

Csatlakozz hozzánk!

Kihozzuk belőled a maximumot! Legyél Te is Grosicsos és valósítsuk meg együtt legmerészebb álmaidat!